Skip to main content

Vastuullisuus

West Welding

Lue lisääPalvelut
Yritys

Arvot ja vastuullisuus

Kuten lähes yrityksen perustamishetkellä 20 vuotta sitten, myös tänä päivänä toimintaamme ohjaavat yhä samat tinkimättömät pohjalaiset periaatteet ja arvot – asiantuntijuus, laatu, luotettavuus ja vastuullisuus.

Vastuullisuus meille tarkoittaa, että huomioimme kaikessa toiminnassamme ihmiset ja ympäristön. Työskentelemme työturvallisuuden noudattaen, vastuullisesti hyödyntäen paikallisia alihankkijoita ja

Teemme joka päivä töitä sen eteen, että suomalainen erikoisosaaminen ja valmistava tuotanto pysyy jatkossakin Suomessa. Pohjanmaan alue on yksi aktiivisimmista energia- ja teollisuuskeskittymistä/klustereista Suomessa. Alueella toimii myös useita paikallisia alihankkijoita, joita hyödynnämme projekteissamme/Projektimme työllistävät suoraan ja välillisesti kymmeniä alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita Suomessa ja lähialueilla.

Avainlippu

Palveluillemme on myönnetty suomalaisesta työstä kertova avainlippu-tunnus. Tuotantomme kotimaisuusaste, käytetään suomalaisia alihankkijoita, kotimaista työvoimaa.

Missio

Missionamme on tuottaa laadukkaita ja turvallisia ratkaisuja tehokkaamman ja kestävämmän yhteiskunnan puolesta.

Visio

Visionamme on olla Pohjoismaiden halutuin paine- ja prosessilaitekumppani.