Skip to main content

Teräsrakenne-
suunnittelu

Vaativat teräsrakenteet

Lue lisääPalvelut
Teräsrakennesuunnittelu

Vaativat teräsrakenteet

Vahva kokemuksemme painelaitesuunnittelusta antaa mahdollisuuden suunnitella vaativia teräsrakenteita. Suunnittelemme ja valmistamme eurooppalaisen standardin (EN1090-1:2009) mukaiset kantavat teräsrakenteet jopa vaativan EXC3-toteutusluokan mukaisesti.

Suuria ja painavia teräsrakenteita suunniteltaessa kysymykseen nousee usein logistiikan ja asennuksen järjestäminen. Olemme vastanneet monista Suomen suurimpiin ja painavimpiin kuuluvien kuljetusten toteuttamisesta. Yrityksemme toimintamallin ansioista valmistukselliset ja logistiset asiat myös osataan huomioida heti suunnittelun alussa. Suunnittelun  ja valmistuksen yhteistyöhön nojaava liiketoimintamallimme varmistaa, että käytäntö ja teoria kulkevat käsi kädessä.

Toimituksissamme luotamme pitkään esivalmistukseen ja huolelliseen suunnitteluun, mikä vähentää merkittävästi asennukseen tarvittavia resursseja.  Valmiit teräsrakenteet voidaan toimittaa pitkälle jalostettuina tai asennusvalmiina kokonaisuuksina, mikä säästää runsaasti asiakkaan aikaa ja rahaa.

Vesivoimaprojektien teräsrakennesuunnittelu

Vesirakentamisessa kokemuksemme suurista painelaitteista on ehdoton etu, sillä molemmissa ollaan tekemisissä suurten paineiden kanssa. Esimerkiksi tyypilliseen patorakenteeseen kohdistuu veden painosta johtuva hydrostaattinen paine, mikä vastaa usean tuhannen tonnin painoa. Suunnittelussa osaamme huomioida näiden tekijöiden vaikutuksen rakenteeseen aina valmistusteknisiin asioihin saakka.

Olemme suunnitelleet vaativia teräsrakenteita erityisesti infrahankkeiden silta- ja vesivoimaprojekteihin. Vesivoimaloihin olemme suunnitelleet teräsrakenteisia tulvaluukkuja ja sulkuportteja. Katso alta videomme kesän 2023 asennukselta, jossa toimitimme ja asensimme kolme suurta sulkuluukkua suomalaiselle asiakkaallemme.

Katso video

Installation of Large Closing Gates to a Finnish Hydropower plant

Haluatko kuulla lisää suunnittelun ja valmistuksen yhdistämisen eduista?

Ota yhteyttä

Huoltotasot projektien yhteydessä kokonaissuunnitteluna

Saman katon alta saatavat kokonaispalvelut helpottavat projektien sujuvuutta. Siksi suunnittelemme projektien yhteydessä tarvittavat huoltotasot, kävelytasot, portaat ja tikkaat kokonaissuunnitteluna.

Kokonaissuunnittelun etuna on, ettei usean toimijan työtä ei tarvitse sovittaa yhteen. Näin asiakkaan aikataulu ja budjetti ei veny odottamattomista lisätöistä. Tarjouslaskenta voidaan tehdä kattamaan koko projekti kaikkine osa-alueineen, mikä tekee kulujen ennakoinnista helppoa.

Huoltotasosuunnittelu on järkevä aloittaa samanaikaisesti muun projektisuunnittelun kanssa. Kysy lisää myös muista projektien yhteydessä tarjoamistamme kokonaissuunnittelupalveluista.

Lue lisää: kokonaisuunnittelu

Lue lisää suunnitteluosaamisestamme

Suunnittelu

Yrityksessämme yhdistyy pitkä historia painelaite- ja teräsrakennesuunnittelusta ja kokonaisvaltaisesta projektintoteutuksesta. Lue lisää suunnittelun ja valmistuksen yhdistämisen eduista.

Painelaitesuunnittelu

Yrityksellämme on pitkä kokemus vaativista painelaitetoimituksista. Suunnittelemme mielellämme suuret, painavat, korkeapaineiset, väsyttävästi kuormitetut tai erikoismateriaaleista hitsatut laitteet ammattitaidolla.

Kokonaissuunnittelu

Kokonaissuunnittelulla helpotamme asiakkaamme arkea tarjoamalla kaikki projektin suunnittelupalvelut saman katon alta.