Teräsrakenne-
suunnittelu

Vaativat teräsrakenteet

Lue lisääPalvelut
Teräsrakennesuunnittelu

Vaativat teräsrakenteet

Vahva kokemuksemme painelaitesuunnittelusta antaa mahdollisuuden suunnitella vaativia teräsrakenteita. Suunnittelemme ja valmistamme eurooppalaisen standardin (EN1090-1:2009) mukaiset kantavat teräsrakenteet jopa vaativan EXC3-toteutusluokan mukaisesti.

Suuria ja painavia teräsrakenteita suunniteltaessa kysymykseen nousee usein logistiikan ja asennuksen järjestäminen. Kokonaistoimitustemme ansioista valmistukselliset ja logistiset asiat osataan huomioida jo suunnittelun alussa. Valmiit teräsrakenteet voidaan myös toimittaa pitkälle jalostettuina tai asennusvalmiina kokonaisuuksina, mikä säästää runsaasti asiakkaan aikaa ja resursseja.

Infraprojektien teräsrakennesuunnittelu

Vesirakentamisessa painelaiteosaaminen on ehdoton etu. Patorakenteeseen kohdistuu esimerkiksi veden painosta johtuva hydrostaattinen paine. Tyypilliseen patoon kohdistuu vähintään 3 000 tonnin paino, joka pitää huomioida suunnitteluvaiheessa. Tapamme suunnitella korkean paineen ja korroosion kestäviä ratkaisuja on kustannustehokas ja vuosikymmenien käyttöä kestävä.

Olemme suunnitelleet vaativia teräsrakenteita erityisesti infrahankkeiden silta- ja vesivoimaprojekteihin. Erityistä meriittiä olemme kerryttäneet vesivoimaloihin suunnitelluista tulvaluukuista ja sulkuporteista.

Haluatko kuulla lisää suunnittelun ja valmistuksen yhdistämisen eduista?

Ota yhteyttä

Huoltotasot projektien yhteydessä lisäsuunnitteluna

Saman katon alta saatavat kokonaispalvelut helpottavat projektien sujuvuutta. Kun usean toimijan työtä ei tarvitse sovittaa yhteen, asiakkaan aikataulu ja budjetti ei veny odottamattomista lisätöistä. Siksi suunnittelemme myös projektien yhteydessä tarvittavat huoltotasot, kävelytasot, portaat ja tikkaat kokonaispakettina.

Huoltotasosuunnittelu on järkevä aloittaa samanaikaisesti muun projektisuunnittelun kanssa. Kysy lisätietoa myös muista projektien yhteydessä tarjoamistamme lisäsuunnittelupalveluista.

Lue lisää suunnitteluosaamisestamme

Suunnittelu

Yrityksessämme yhdistyy pitkä historia painelaite- ja teräsrakennesuunnittelusta ja kokonaisvaltaisesta projektintoteutuksesta. Lue lisää suunnittelun ja valmistuksen yhdistämisen eduista.

Painelaitesuunnittelu

Meillä on pitkä kokemus prosessiteollisuuden laitetoimituksista. Lue lisää suunnittelun ja valmistuksen yhdistämisen eduista.

Kokonaissuunnittelu