Skip to main content

Kemianteollisuus

Toimialakohtaista palvelua

Lue lisää
Kemianteollisuus

Vaativat painelaitteet korkeisiin paineisiin ja lämpötiloihin

Kemianteollisuudelle tyypillistä on prosessissa käytettävä korkea paine ja lämpötila, mikä vaatii paljon myös prosessilaitteelta. Pitkä kokemuksemme prosessiteollisuuden laitetoimituksista, niin prosessikemiasta kuin petrokemiastakin, antaa meille asiantuntemusta toimittaa monenlaisia laitteita.

Toimitamme kemianteollisuudelle tutut painelaitteet, kuten reaktorit, autoklaavit, kolonnit ja pesurit.

Tarjoamme laitetoimitukset avaimet käteen -periaatteella, jolloin voimme huolehtia koko toimitusketjusta tilauksesta käyttöönottoon. Voit lukea lisää kokonaistoimitustemme sisällöstä palvelut-sivuiltamme.

Valmistus ja materiaalit

Painelaitteiden materiaalien valinta on ratkaisevan tärkeää ja riippuu tekijöistä, kuten prosessoitavien kemikaalien tyypistä, käyttölämpötilasta ja paineesta sekä korroosionkestävyydestä. Yleisiä materiaaleja ovat hiiliteräs, ruostumaton teräs ja erilaiset seokset.

Valmistusmateriaaleina käytämme myös kylmä- ja kuumalujia hiiliteräksiä, jotka soveltuvat erittäin korkeisiin tai mataliin lämpötiloihin. Pystymme valmistamaan laitteita myös kaikkein vaativimmista materiaaleista, kuten titaanista ja duplex-teräksistä. Valmis painelaite voidaan myös pinnoitehitsata osittain tai kokonaan. Laite voidaan esimerkiksi pinnoittaa kohdista, joissa kuormitus on kovinta. Näin laitteelle saadaan lisää käyttövuosia.

Kauttamme hoituvat uusinvestoinnit, laiteuusinnat, muutostyöt sekä korjaukset

Olemme tukena uuden laitoksen hankinnoissa ja hoidamme vanhojen laitteiden ja säiliöiden uusinnat. Toteutamme myös erilaiset muutos- ja korjaustyöt.

Osaamme huomioida muutoksiin vaikuttavat lait ja säädökset jo suunnitteluvaiheessa. Korjaustöissä pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeallakin aikataululla. Korjaustöitä suoritamme Suomessa ja Euroopan alueella.

Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut Kemianteollisuuden laitekannan uusimiseen ja ylläpitoon. Lue lisää palveluistamme alta.

Palvelut

Palvelumme paperi-, sellu- ja biotuoteteollisuudelle

Projektijohtaminen

Johdamme painelaite- ja teräsrakenneprojektit läpi laadukkaasti ja tehokkaasti.

Elinkaaripalvelut

Tutustu kunnossapidon ja huollon palveluihimme.

Kokonaissuunnittelu

Tehokkuutta projektin toteutukseen

Kuljetus ja asennus

Varmistamme onnistuneen lopputuloksen vastaamalla kuljetuksesta ja asennuksesta.

Suunnittelu

Osaava suunnittelutiimimme kulkee mukana projektin joka vaiheessa.

Valmistus

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta on tuotantomme ydin.

Toimialakohtaiset uutiset

Filter

Nämä neljä asiaa kannattaa huomioida painelaitteen suunnittelussa

Mitä tulee huomioida painelaitteen suunnittelussa?   On monia asioita, joita painelaitteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon. Tiivistimme neljään kohtaan tärkeimmät asiat, jotka…

West Welding delivers a storage tank to AkzoNobel

The chlorate electrolyte storage tank will be delivered to Oulu and this intermediate product tank will be used to ensure product…