Skip to main content

Meriteollisuus

Toimialakohtaista palvelua

Lue lisää
Meriteollisuus

Meriteollisuuden vihreän siirtymän vauhdittajana

LNG-järjestelmät ja offshore-painelaitteet ovat kuuluneet West Weldingin toimittamiin tuotteisiin jo pitkään. Pitkä kokemuksemme alalta ja muilta antaa meille mahdollisuuden myös uusien ratkaisujen toimittamiseen.

LNG-ratkaisut Suomesta

West Welding on jo yli 10 vuoden ajan ollut osa merenkulun LNG-siirtymää alkaen ensimmäisestä Marine-puolen LNG-projektimme toimituksesta 2011 aina viimeisimpään 2020 saakka. Olemme toimittaneet LNG-säiliöitä ja putkistoja ja tehneet yhteistyötä propulsiojärjestelmien kehittäjien kanssa toimittaaksemme asiakkaillemme täyden mittakaavan LNG-järjestelmiä.  Pitkä kokemuksemme LNG-säiliöistä ja merenkulun ratkaisuista on tehnyt meistä kryogeenisten ratkaisujen asiantuntijan ja mahdollistaa uusimman teknologian käyttämisen säiliöissämme ja prosessiputkistoissamme.

LNG-säiliöt voidaan suunnitella, valmistaa ja tarkastaa EN- tai ASME-määräysten mukaisesti. Optimaalinen sijaintimme lähellä Itämerta mahdollistaa suurtenkin tuotteiden kuljettamisen Euroopan markkinoille. Voimme taata asiakkaillemme nopeimman toimituksen markkinoille erinomaisella laadulla.
Suuren tuotantoyksikkömme ansiosta meillä on kapasiteettia valmistaa suuria laitteita. Yhden LNG-säiliön varastointikapasiteetti voi olla helposti 1 000 m3.

Kustomoitujen säiliöiden suunnittelussa on monia etuja

Suurempi kapasiteetti ja pienempi kantavuus ovat kaksi tärkeimmistä räätälöityjen LNG-säiliöiden eduista. Näillä ominaisuuksilla voi olla valtava ero erityisesti merenkulun ratkaisuissa, jolloin alukset voivat kulkea pidempään yhdellä tankkauksella.

Suunnittelun tekevät ammattitaitoinen henkilökuntamme ja alihankkijamme Suomessa. Oma suunnittelutiimimme johtaa myös projekteja varmistaakseen sujuvan yhteistyön asiakkaiden kanssa ja auttaa heitä projektin jokaisessa vaiheessa.

Palvelut

Palvelumme meriteollisuudelle

Projektijohtaminen

Johdamme painelaite- ja teräsrakenneprojektit läpi laadukkaasti ja tehokkaasti.

Suunnittelu

Osaava suunnittelutiimimme kulkee mukana projektin joka vaiheessa.

Valmistus

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta on tuotantomme ydin.

Kuljetus ja asennus

Varmistamme onnistuneen lopputuloksen vastaamalla kuljetuksesta ja asennuksesta.

Kokonaissuunnittelu

Tehokkuutta projektin toteutukseen

Elinkaaripalvelut

Tutustu kunnossapidon ja huollon palveluihimme.

Toimialakohtaiset uutiset

Filter

Nämä neljä asiaa kannattaa huomioida painelaitteen suunnittelussa

Mitä tulee huomioida painelaitteen suunnittelussa?   On monia asioita, joita painelaitteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon. Tiivistimme neljään kohtaan tärkeimmät asiat, jotka…

West Welding and Høglund successfully deliver LNG Modules for newbuild shuttle vessel

West Welding and partner Høglund Marine Solutions delivered LNG fuel modules to the Rauma Marine Constructions’ shipyard in Rauma, Finland. There…

West Welding to supply LNG Modules for Tallink’s new shuttle vessel MyStar

West Welding will design and manufacture LNG modules for AS Tallink Grupp’s new shuttle vessel MyStar. The shuttle will be similar…