Skip to main content

Meriteollisuus

Toimialakohtaista palvelua

Lue lisää
Meriteollisuus

Meriteollisuuden vihreän siirtymän vauhdittajana

Olemme ylpeästi osa meriteollisuuden arvoketjua. Historiassamme olemme toimittaneet asiakkaillemme LNG-järjestelmiä ja offshore-painelaitteita. Pitkä ja monipuolinen kokemuksemme painelaitteista antaa meille valmiuden myös potentiaalisten tulevaisuuden merenkulun polttoaineiden kanssa toimimiseen.

10 vuotta LNG-ratkaisuja Suomesta

West Welding on ollut osa merenkulun vihreää siirtymää alusta asti aina ensimmäisestä marine-puolen LNG-projektimme aloituksesta 2010 viimeisimpään 2020 toimitukseen saakka. Olemme toimittaneet LNG-säiliöitä ja putkistoja, mutta tehneet myös yhteistyötä propulsiojärjestelmien toimittajien kanssa toimittaaksemme asiakkaillemme täyden mittakaavan LNG-järjestelmiä.

Pitkä kokemuksemme LNG-säiliöistä ja merenkulun ratkaisuista on tehnyt meistä kryogeenisten ratkaisujen asiantuntijan ja mahdollistaa uusimman teknologian käyttämisen säiliöissämme ja prosessiputkistoissamme.

Noudatamme valmistuksessamme ISO 9001:2015 sertifioitua laatujärjestelmää ja ympäristöjärjestelmää. Arvomme korostavat, että kaikki työ tehdään laatua, turvallisuutta ja ympäristöä kunnioittaen. LNG-säiliöt voidaan suunnitella, valmistaa ja tarkastaa EN- tai ASME-määräysten mukaisesti.
Suuren tuotantoyksikkömme ansiosta meillä on kapasiteettia valmistaa suuria laitteita. Yhden LNG-säiliön varastointikapasiteetti voi olla helposti 1 000 m3.

Kustomoitujen LNG-säiliöiden suunnittelussa on monia etuja

Suurempi kapasiteetti ja pienempi kantavuus ovat kaksi tärkeimmistä räätälöityjen LNG-säiliöiden eduista. Näillä ominaisuuksilla voi olla valtava ero erityisesti merenkulun ratkaisuissa, jolloin alukset voivat kulkea pidempään yhdellä tankkauksella.

West Welding on yksi harvoista yrityksistä, joka suunnittelee ja valmistaa suuria LNG-ratkaisuja Euroopassa. Optimaalinen sijaintimme lähellä Itämerta mahdollistaa suurtenkin tuotteiden kuljettamisen Euroopan markkinoille.

Suunnittelun tekevät ammattitaitoinen henkilökuntamme ja alihankkijamme Suomessa. Oma suunnittelutiimimme johtaa myös projekteja varmistaakseen sujuvan yhteistyön asiakkaiden kanssa ja auttaa heitä projektin jokaisessa vaiheessa.

Palvelut

Palvelumme meriteollisuudelle

Projektijohtaminen

Johdamme painelaite- ja teräsrakenneprojektit läpi laadukkaasti ja tehokkaasti.

Suunnittelu

Osaava suunnittelutiimimme kulkee mukana projektin joka vaiheessa.

Valmistus

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta on tuotantomme ydin.

Kuljetus ja asennus

Varmistamme onnistuneen lopputuloksen vastaamalla kuljetuksesta ja asennuksesta.

Kokonaissuunnittelu

Tehokkuutta projektin toteutukseen

Elinkaaripalvelut

Tutustu kunnossapidon ja huollon palveluihimme.

Toimialakohtaiset uutiset

Filter

Nämä neljä asiaa kannattaa huomioida painelaitteen suunnittelussa

Mitä tulee huomioida painelaitteen suunnittelussa?   On monia asioita, joita painelaitteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon. Tiivistimme neljään kohtaan tärkeimmät asiat, jotka…

West Welding and Høglund successfully deliver LNG Modules for newbuild shuttle vessel

West Welding and partner Høglund Marine Solutions delivered LNG fuel modules to the Rauma Marine Constructions’ shipyard in Rauma, Finland. There…

West Welding to supply LNG Modules for Tallink’s new shuttle vessel MyStar

West Welding will design and manufacture LNG modules for AS Tallink Grupp’s new shuttle vessel MyStar. The shuttle will be similar…

LNG tank manufactured by West Welding Oy to Cryonorm

West Welding shows again its capability to customize LNG tanks as Viafin West Welding Oy delivers a LNG tank to Cryonorm…

West Welding and Wärtsilä deliver LNG tanks to Raahe

West Welding is going to deliver two 700m3 LNG-tanks to the prime contractor Wärstilä. Wärtsilä offers a turnkey solution to Raahen…