Skip to main content

Työpaikat

Tule osaksi tiimiämme

Lue lisääYritys
Yritys

West Welding työnantajana

West Welding on suomalainen, suuriin ja vaativiin painelaitteisiin erikoistunut yritys. Olemme kansainvälisesti toimiva, projektiliiketoimintaan keskittynyt toimija, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavien projektien parissa prosessi- ja energiateollisuudessa. Projektimme ja tuotteemme tähtäävät usein esimerkiksi yritysten energiatehokkuuden lisäämiseen tai päästöjen hallintaan.

West Weldingillä olet osa tiiviistä, avointa ja rentoa työyhteisöä, jossa töitä tehdään tosissaan muttei vakavasti. Yrityksessä työsi tulos on näkyvä ja panoksesi merkityksellinen. Tule mukaan työporukkaamme, jossa asiat hoituvat mutkattomasti!

Avoimet työpaikat

MIG/MAG-hitsaaja (vakituinen, kokoaikainen tai oppisopimus)

Tästä ei laitteet juuri isommaksi muutu! Tule työskentelemään yhteen Suomen kovimmista konepajoista.

 

West Weldingillä pääset työskentelemään isojen ja vaativien painelaitteiden parissa. Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen MIG/MAG-hitsaajaa ja tuotannon työntekijää teollisten painelaitteiden hitsaukseen ja kokoonpanoon. Hyvät tuotantotilamme sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan Teuvalla, 80 km päässä Vaasasta ja Seinäjoelta.

Tässä työssä et pääse kyllästymään, sillä työnkuva on monipuolinen, eikä yksikään projekti ole täysin samanlainen. Työtehtäviin pystyy myös vaikuttamaan oman mielenkiinnon mukaan. Odotamme hakijoilta hyvää asennetta, vuorotyövalmiutta ja kykyä työskennellä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Työ tehdään kuitenkin pääosin päivävuorossa.

Hitsausmenetelmänä on pääsääntöisesti MIG/MAG hitsaus. Muiden hitsausmenetelmien, kuten TIG-hitsauksen osaaminen on iso etu. Eduksi luetaan myös piirustusten lukutaito.

Tarjoamme työntekijöillemme rennon ja mutkattoman työympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen, mukavia yhteisiä tapahtumia (esim. jääkiekkomatkat, TYKY-tapahtumat ja pikkujoulut) sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostilla osoitteeseen: info@westwelding.fi

TAI ota suora yhteys tuotantopäällikkö Matti Tuomistoon: puh. +358 50 441 8108 (arkisin klo 9–16)

Avoin hakemus

Avoin työhakemus
Kerro lisää sinua kiinnostavista työtehtävistä. Kerro, etsitkö harjoittelua, oppisopimuspaikkaa, vakituista- vai keikkatyötä. Voit liittää mukaan CV:n tai hakemuskirjeen.
Klikkaa tai vedä tiedostot tähän. Voit ladata 2 tiedostoa. You can upload up to 2 files.
Sallitut tiedostomuodot: .doc,.docx,.pdf,.xls,.xlsx,.odt Max. koko 2 MB