Skip to main content

Energiateollisuus

Toimialakohtaista palvelua

Lue lisää
Energiateollisuus

Laitteet ja palvelut uusiutuvan ja uusiutumattoman energiasektorin tarpeisiin

Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus paperi- ja selluteollisuuden palvelemisesta. Laitosten ympäristö ja prosessit ovat meille tuttuja, joten työt sujuvat oli kyse sitten suunnittelusta tai tehdasalueella tehtävästä työstä. Pystymme palvelemaan niin perinteistä sellu- ja paperiteollisuutta kuin biotuoteteollisuuttakin.

Tarjoamme laitetoimitukset avaimet käteen -periaatteella, jolloin voimme huolehtia koko toimitusketjusta tilauksesta käyttöönottoon. Voit lukea lisää kokonaistoimitustemme sisällöstä palvelut-sivuiltamme.

Olemme tukena kaikissa laitteiden elinkaaren vaiheissa.  Toimitamme laitteet uusille tehtaille ja laitoksille ja lisäksi hoidamme vanhojen laitteiden ja säiliöiden uusinnat. Toteutamme myös erilaiset korjaus- ja muutostyöt.

Säiliöiden uusinnassa suosimme pitkää esivalmistusta ja tuotteen toimittamista mahdollisimman asennusvalmiina paikoilleen. Tämä nopeuttaa ja helpottaa tehtaalla tehtävää työtä ja pitää tehtaan prosessit käynnissä mahdollisimman pitkään. Mikäli ongelmana on tilanpuute, olemme tarvittaessa toteuttaneet säiliöiden valmistuksen myös osissa ja hitsanneet laitteen paikan päällä valmiiksi. Lue artikkeli aiheesta: Vaativa päälaudesäiliön vaihto sellutehtaalla.

Muutostöissä säiliö voidaan esimerkiksi rekisteröidä eri prosessiarvoille. Vanhat laitteet voidaan joskus myös uusiokäyttää toisaalla ja siirtää erilaiseen prosessiin. Osaamme huomioida muutoksiin vaikuttavat lait ja säädökset jo suunnitteluvaiheessa. Korjaustöissä pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeallakin aikataululla. Korjaustöitä suoritamme Suomessa ja Euroopan alueella.

Palvelut

Palvelumme energiateollisuudelle

Projektijohtaminen

Johdamme painelaite- ja teräsrakenneprojektit läpi laadukkaasti ja tehokkaasti.

Elinkaaripalvelut

Tutustu kunnossapidon ja huollon palveluihimme.

Kokonaissuunnittelu

Tehokkuutta projektin toteutukseen

Kuljetus ja asennus

Varmistamme onnistuneen lopputuloksen vastaamalla kuljetuksesta ja asennuksesta.

Suunnittelu

Osaava suunnittelutiimimme kulkee mukana projektin joka vaiheessa.

Valmistus

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta on tuotantomme ydin.

Toimialakohtaiset uutiset

Filter

Nämä neljä asiaa kannattaa huomioida painelaitteen suunnittelussa

Mitä tulee huomioida painelaitteen suunnittelussa?   On monia asioita, joita painelaitteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon. Tiivistimme neljään kohtaan tärkeimmät asiat, jotka…

West Welding aloittaa uudistustyöt Kemijoki Oy:n Petäjäskosken voimalaitoksella

West Welding aloittaa uudistustyöt Kemijoki Oy:n Petäjäskosken voimalaitoksella. West Welding toimittaa Kemijoki Oy:lle nykyaikaiset, EN 1090-standardin, EXC3-toteutusluokan mukaiset tuloputken sulkuluukut koneistoille…