Kokonaissuunnittelu

Kokonaissuunnittelulla tehokkuutta projektin toteutukseen

Lue lisääTuotteet
Kokonaissuunnittelu

Kokonaissuunnittelulla tehokkuutta projektin toteutukseen

Kokonaissuunnittelun hankkiminen samalta toimijalta tuo tehokkuutta toteutukseen. Kun kaikki tarvittava tieto on yhden toimijan takana, tuo se tehostaa projektin etenemistä. Vahvuutemme on, että suunnitelmat myös toteutetaan omassa tuotannossamme.
Useamman tekijän työtä ja vastuualueita ei tarvitse sovittaa yhteen.

Räätälöityä kokonaissuunnittelua

Suunnittelemme ja toteutamme projektien yhteydessä tarvittavat oheislaitteet ja -rakenteet omien laitteidemme osalta. Pystymme tarjoamaan pääsuunnittelun yhteydessä suunnitteluasiantuntemusta putkistojen, sähkön, pneumatiikan ja teräsrakenteiden kanssa. Kokonaisuudet suunnitellaan räätälöidysti asiakkaan tarpeeseen.

  • Putkistosuunnittelu
  • Sähkösuunnittelu
  • Pneumatiikka- ja hydrauliikkasuunnittelu
  • Instrumentoinnin suunnittelu
  • Teräsrakennesuunnittelu (esim. huoltotasot)

Sähkösuunnittelussa voimme suunnitella esimerkiksi toimilaitteiden sähköistyksen, anturoinnin, maadoituksen, sähkösaatot ja kaapelihyllyt.

Teollisuuden prosessiputkistot pakettina

Putkistosuunnittelun onnistuminen on keskeisen tärkeää prosessin katkottomalle ja turvalliselle toiminnalle. Vankka taustamme prosessiteollisuuden laitesuunnittelijana antaa meille hyvät lähtökohdat putkisto- ja kanavasuunnittelulle. Erityisesti kaivos- ja mineraaliteollisuudesta sekä paperi- ja selluteollisuudesta kertyneen osaamisen kautta ymmärrämme monipuolisesti erilaisia prosesseja. Myös valmistuksen vaatimukset ja toleranssit ovat meillä hyvin tiedossa.

Putkistosuunnittelu vaikuttaa merkittävästi laitoksen kokonaissuunnitteluun. Siksi se onkin tärkeä aloittaa ajoissa. Putkistojen ulkoiset ja sisäiset voimat vaikuttavat muun muassa kannakointeihin ja reitityksiin.

LNG- ja vetyputkistot

West Weldingillä on yli 10 vuoden kokemus LNG-projektien yhteydessä tehdystä putkistosuunnittelusta. Olemme suunnitelleet useita putkistokokonaisuuksia erilaisiin on-shore ja off-shore-prosesseihin, kuten LNG:n höyrystykseen, bunkraukseen ja käyttöön.

Huoltotasot projektien yhteydessä lisäsuunnitteluna

Saman katon alta saatavat kokonaispalvelut helpottavat projektien sujuvuutta. Kun usean toimijan työtä ei tarvitse sovittaa yhteen, asiakkaan aikataulu ja budjetti ei veny odottamattomista lisätöistä. Siksi suunnittelemme myös projektien yhteydessä tarvittavat huoltotasot, kävelytasot, portaat ja tikkaat kokonaispakettina.

Huoltotasosuunnittelu on järkevä aloittaa samanaikaisesti muun projektisuunnittelun kanssa. Kysy lisätietoa myös muista projektien yhteydessä tarjoamistamme lisäsuunnittelupalveluista.

Haluatko kuulla lisää suunnittelun ja valmistuksen yhdistämisen eduista?

Ota yhteyttä

Lue lisää suunnitteluosaamisestamme

Suunnittelu

Yrityksessämme yhdistyy pitkä historia painelaitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta aina kokonaisvaltaiseen projektin toteutukseen saakka. Lue lisää suunnittelun ja valmistuksen yhdistämisen eduista.

Painelaitesuunnittelu

Vaativien painelaitteiden suunnittelussa pitkä kokemus on valttia. Toiminnassamme luotamme lähes 40 vuoden aikana kertyneeseen tietotaitoon eri toimialojen laitetoimituksista.

Teräsrakennesuunnittelu

Vahva kokemuksemme painelaitesuunnittelusta antaa meille mahdollisuuden suunnitella vaativia teräsrakenteita. Suunnittelemme ja valmistamme eurooppalaisen standardin (EN1090-1:2009) mukaiset kantavat teräsrakenteet vaativan EXC3-toteutusluokan mukaisesti.