Skip to main content

Kokonaissuunnittelu

Tehokkuutta projektin toteutukseen

Lue lisääTuotteet
Kokonaissuunnittelu

Tehokkuutta projektin toteutukseen

Kokonaissuunnittelupalveluillamme helpotamme asiakkaamme suunnittelua ja projektinhallintaa tarjoamalla kaikki suunnittelupalvelut saman katon alta. Asiakas säästyy eri rajapintojen yhteensovittamiselta ja asioimiselta usean toimijan kanssa Hoidamme projektin eri osa-alueiden hankinnan ja yhteensovittamisen puolestanne ja luomme projektista helposti hallittavan kokonaisuuden. Projektin eri suunnittelupalvelujen hankkiminen samalta toimijalta säästää aikaa ja resursseja - Kun kaikki tarvittava tieto on yhden toimijan takana, projekti etenee jouhevammin.

Päälaitteiden yhteyteen räätälöityä suunnittelua

Kokonaissuunnittelulla tarjoamme toimittamiemme päälaitteiden ympärille rakennettavia lisäkokonaisuuksia. Näitä voivat olla esimerkiksi putkistojen tai teräsrakenteiden, kuten hoitotasojen suunnittelu. Voimme suunnitella omien laiteidemme yhteyteen laajojakin kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät sähkö-, pneumatiikka- tai hydrauliikkasuunnittelu. Sähkösuunnittelussa voimme suunnitella esimerkiksi toimilaitteiden sähköistyksen, anturoinnin, maadoituksen, sähkösaatot ja kaapelihyllyt.

  • Putkistosuunnittelu
  • Sähkösuunnittelu
  • Pneumatiikka- ja hydrauliikkasuunnittelu
  • Instrumentoinnin suunnittelu
  • Teräsrakennesuunnittelu (esim. huoltotasot)

Kysy lisää teille räätälöidystä kokonaissuunnittelupalveluista

Ota yhteyttä

Putkistosuunnittelu teollisuuden ja energia-alan tarpeisiin

Putkistosuunnittelun onnistuminen on keskeisen tärkeää prosessin katkottomalle ja turvalliselle toiminnalle. Vankka taustamme prosessiteollisuuden laitesuunnittelijana antaa meille hyvät lähtökohdat putkistosuunnittelulle.

Erityisesti kaivos- ja mineraaliteollisuudesta sekä paperi- ja selluteollisuudesta kertyneen osaamisen kautta ymmärrämme monipuolisesti erilaisia prosesseja ja tätä kautta myös putkistoon kohdistuvia kuormituksia. Toteutamme putkistojen mekaanisen suunnittelun tai prosessisuunnittelun yhdessä kumppaniemme kanssa.

Suunnittelemme esimerkiksi prosessiputkistot tai päälaitteiden väliset pääputkireitit  painelaitedirektiivin vaatimusten mukaisesti. Huolehdimme myös tarvittaessa putkistojen kannakoinnin suunnittelusta.

Putkistosuunnittelu vaikuttaa merkittävästi laitoksen kokonaissuunnitteluun. Siksi se onkin tärkeä aloittaa ajoissa. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää putkistotarpeistanne.

LNG- ja vetyputkistot

West Weldingillä on yli 10 vuoden kokemus LNG-projektien yhteydessä tehdystä putkistosuunnittelusta. Olemme suunnitelleet useita putkistokokonaisuuksia erilaisiin on-shore ja off-shore-prosesseihin, kuten LNG:n höyrystykseen, bunkraukseen ja käyttöön.

Suunnittelemme myös vedylle tarkoitettuja putkistoja. Vedyn ominaisuuksien vuoksi vetyputkistot vaativat jatkuvaa huoltoa. Vetyputkistot pystytään suunnittelemaan helposti huollettaviksi ja korkeaa painetta kestäviksi.

Huoltotasot projektien yhteydessä kokonaissuunnitteluna

Saman katon alta saatavat kokonaispalvelut helpottavat projektien sujuvuutta. Siksi suunnittelemme projektien yhteydessä tarvittavat huoltotasot, kävelytasot, portaat ja tikkaat kokonaissuunnitteluna.

Kokonaissuunnittelun etuna on, ettei usean toimijan työtä ei tarvitse sovittaa yhteen. Näin asiakkaan aikataulu ja budjetti ei veny odottamattomista lisätöistä. Tarjouslaskenta voidaan tehdä kattamaan koko projekti kaikkine osa-alueineen, mikä tekee kulujen ennakoinnista helppoa.

Huoltotasosuunnittelu on järkevä aloittaa samanaikaisesti muun projektisuunnittelun kanssa. Kysy lisää myös muista projektien yhteydessä tarjoamistamme kokonaissuunnittelupalveluista.

Lue lisää suunnitteluosaamisestamme

Suunnittelu

Yrityksessämme yhdistyy pitkä historia painelaitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta aina kokonaisvaltaiseen projektin toteutukseen saakka. Lue lisää suunnittelun ja valmistuksen yhdistämisen eduista.

Painelaitesuunnittelu

Yrityksellämme on pitkä kokemus vaativista painelaitetoimituksista. Suunnittelemme mielellämme suuret, painavat, korkeapaineiset, väsyttävästi kuormitetut tai erikoismateriaaleista hitsatut laitteet ammattitaidolla.

Teräsrakennesuunnittelu

Vahva kokemuksemme painelaitesuunnittelusta antaa meille mahdollisuuden suunnitella vaativia teräsrakenteita. Suunnittelemme ja valmistamme eurooppalaisen standardin (EN1090-1:2009) mukaiset kantavat teräsrakenteet vaativan EXC3-toteutusluokan mukaisesti.