Skip to main content

West Welding Oy

Laadusta ja toimitusvarmuudesta tunnettu

Lue lisääPalvelut
Yritys

Laadusta ja toimitusvarmuudesta tunnettu

West Welding on laadusta ja toimitusvarmuudestaan tunnettu prosessi- ja painelaiteratkaisujen toimittaja, joka on varmistanut paikkansa suomalaisen teollisuuden erikoisosaajien joukossa.  West Weldingin laajaan palveluvalikoimaan kuuluu projektien johtaminen aina suunnittelu- ja valmistusvaiheesta valmiiden paine- ja prosessilaitteiden toimitukseen ja asennukseen.

Asiakaskuntamme koostuu hyvin monipuolisesti erilaisista raaka-aineiden jalostukseen ja energiantuotantoon keskittyvistä yrityksistä. Asiakkaidemme toimialoja ovat muun muassa paperi- ja selluteollisuus, energiateollisuus, meri- ja offshoreteollisuus, kaivosteollisuus ja kemianteollisuus. Kaikkiaan tuotteitamme on toimitettu tyytyväisille asiakkaillemme jo viidelle mantereelle yli 20 maahan.

Liiketoimintastrategiamme mukaisesti päätuotteitamme ovat suurikokoiset, 40–260 tonniset painelaitteet. Tuotantoomme kuuluvat myös korkealaatuiset ja erikoismateriaaleista, kuten titaanista, valmistetut tai osavalmistetut tuotteet. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tarjoten kokonaisvaltaisen palvelumallin ja tukea projektin jokaisessa vaiheessa.

Tuotantotilamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan Teuvalla. Toimintamme alkoi  Teuvalla 1983. Pohjanmaan alue on yksi aktiivisimmista energia- ja teollisuuskeskittymistä Suomessa. Alueella toimii myös useita kestävän kehityksen ja puhtaan teknologian yrityksiä. Toimitamme asiakkaillemme tuotteita, jotka tähtäävät usein yritysten energiatehokkuuden lisäämiseen, päästöjen hallintaan tai energian talteenottoon.

Suomen Vahvimmat- sertifikaatti

Suomen vahvimmat -sertifikaatti on merkki positiivisesta taloudellisesta tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta ja vastuullisesta maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatin haltijoita ovat Suomen Asiakastiedon mukaan kahteen korkeimpaan luottoluokitukseen (AAA tai AA+) kuuluvat suomalaiset yritykset. West Welding sitoutuu toimimaan vastuullisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa nyt ja tulevaisuudessa.

Avainlippu-tunnus

West Weldingille on myönnetty suomalaisesta työstä ja osaamisesta kertova Avainlippu-tunnus. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa omalla Teuvan konepajallamme. Projektimme työllistävät suoraan ja välillisesti kymmeniä alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita Suomessa. Kotimaisten alihankintojen osuus vuoden 2019 kokonaistuotannossa oli yli 90 %.

Arvot, missio ja visio

Arvot
Kuten yrityksen perustamishetkellä lähes 30 vuotta sitten, myös tänä päivänä toimintaamme ohjaavat yhä samat tinkimättömät pohjalaiset arvot – asiantuntijuus, laatu, innovaatio ja vastuullisuus.

Missio
Missionamme on tuottaa laadukkaita ja turvallisia ratkaisuja tehokkaamman ja kestävämmän yhteiskunnan puolesta.

Visio
Visionamme on olla Pohjoismaiden halutuin paine- ja prosessilaitekumppani.

Viimeisimmät projektivideot

Katso lisää videoita alla olevasta linkistä

Vimeo

Osa Österberg Groupia

West Weldingin pääomistaja on suomalainen Österberg Group. Österberg Group on pitkään toiminut perheyritys, joka omistaa useita pieniä- ja keskisuuria metalli- ja muoviteollisuuden alihankintayrityksiä erityisesti Pohjanmaan alueella. Österberg Group on paikallisesti tunnettu, vastuullinen toi­mija ja työllistäjä.

osterberggroup.fi