Skip to main content

Kaivos-, Mineraali- ja Metalliteollisuus

Toimialakohtaista palvelua

Lue lisää
Kaivos-, mineraali- ja metalliteollisuus

Painelaitteet vaativaan materiaalinkäsittelyyn

Painelaitteet vaativaan materiaalien käsittelyyn

Kaivos-, metalli- ja mineraaliteollisuudessa painelaitteita tarvitaan erilaisiin prosesseihin – usein myös koviin paineisiin ja lämpötiloihin. Toimitamme laitteet malmien, mineraalien ja metallien käsittelyyn ja kuljetukseen liittyviin prosesseihin ammattitaidolla.

Historiassamme asiakkaitamme ovat olleet useat kaivos-, mineraali- ja metalliteollisuuden yritykset Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä on kokemusta esimerkiksi autoklaavien, painesäiliöiden sekä kanavien ja putkistojen toimituksista. Lue esimerkiksi rikkivetykehittimen toimituksesta kaivosteollisuuden asiakkaallemme.

Valmistuksessa räätälöidyt valinnat kantavat pitkälle

Vaadittaessa paljon painelaitteelta vaaditaan myös paljon valmistuksen yksityiskohtaiselta tuntemukselta. Suunnittelemme ratkaisumme aina tapauskohtaisesti, jotta laitteesta saadaan maksimihyöty irti.

Valmistusmateriaaleina voidaan käyttää esimerkiksi kylmä- ja kuumalujia hiiliteräksiä, jotka soveltuvat erittäin korkeisiin tai mataliin lämpötiloihin. Pystymme valmistamaan laitteita myös kaikkein vaativimmista materiaaleista, kuten titaanista ja duplex-teräksistä. Valmiita painelaitteita voidaan myös pinnoitehitsata osittain tai kokonaan. Laitteet voidaan esimerkiksi pinnoittaa kohdista, joissa kuormitus on kovinta. Yksilöllisesti suunnitellut valmistusratkaisut takaavat laitteelle lisää käyttövuosia.

Kauttamme hoituvat uusinvestoinnit, laiteuusinnat, muutostyöt sekä korjaukset

Olemme tukena uuden laitoksen hankinnoissa ja hoidamme vanhojen laitteiden ja säiliöiden uusinnat. Toteutamme myös erilaiset muutos- ja korjaustyöt.

Osaamme huomioida muutoksiin vaikuttavat lait ja säädökset jo suunnitteluvaiheessa. Korjaustöissä pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeallakin aikataululla. Korjaustöitä suoritamme Suomessa ja Euroopan alueella.

Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut kaivos-, mineraali- ja metalliteollisuuden laitekannan uusimiseen ja ylläpitoon. Lue lisää palveluistamme alta.

Palvelut

Palvelumme kaivos-, mineraali- ja metalliteollisuudelle

Projektijohtaminen

Johdamme painelaite- ja teräsrakenneprojektit läpi laadukkaasti ja tehokkaasti.

Elinkaaripalvelut

Tutustu kunnossapidon ja huollon palveluihimme.

Kokonaissuunnittelu

Tehokkuutta projektin toteutukseen

Kuljetus ja asennus

Varmistamme onnistuneen lopputuloksen vastaamalla kuljetuksesta ja asennuksesta.

Suunnittelu

Osaava suunnittelutiimimme kulkee mukana projektin joka vaiheessa.

Valmistus

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta on tuotantomme ydin.

Toimialakohtaiset uutiset

Filter

Nämä neljä asiaa kannattaa huomioida painelaitteen suunnittelussa

Mitä tulee huomioida painelaitteen suunnittelussa?   On monia asioita, joita painelaitteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon. Tiivistimme neljään kohtaan tärkeimmät asiat, jotka…

West Welding toimittaa 40 metrisen masuunin ilman esilämmittimen terästehtaalle Slovakiaan

WEST WELDING TOIMITTAA SLOVAKIALAISELLE TERÄSTEHTAALLE MASUUNIN ILMAN ESILÄMMITTIMEN.  INVESTOINTI PARANTAA TERÄKSEN KÄSITTELYN TEHOKKUUTTA JA VÄHENTÄÄ KOKSIN, ELI KIVIHIILEN KÄYTTÖÄ. Yksi West…

Hydrogen Sulfide Reactor Project for West Welding

West Welding has made a contract about the delivery of a Hydrogen Sulfide (H2S) Reactor. The Reactor is designed for a client…