Skip to main content

WEST WELDING TOIMITTAA SLOVAKIALAISELLE TERÄSTEHTAALLE MASUUNIN ILMAN ESILÄMMITTIMEN.  INVESTOINTI PARANTAA TERÄKSEN KÄSITTELYN TEHOKKUUTTA JA VÄHENTÄÄ KOKSIN, ELI KIVIHIILEN KÄYTTÖÄ.

Yksi West Weldingin tulevista toimituksista ensi vuodelle on 40 metrin korkuinen masuunin ilman esilämmitin.

Esilämmitin asennetaan osaksi raaka-aineiden käsittely-yksikköä. Sen tehtävänä on puhaltaa erittäin kuumaa (jopa 1200 asteista) ilmaa masuuniin, jossa sulatusprosessi tapahtuu. Uunin lisääminen tehtaan prosessiin säästää energiaa ja raaka-aineita käyttämällä kuumennettua ilmaa masuunin lämpötilan ylläpitämiseen.

Masuunin ilman esilämmitin kuuluu olennaisesti West Weldingin osaamisalueeeseen ja toimitusvalikoimaan. West Weldingilla on kokemusta vastaavan tyyppisten prosessilaitteiden toimittamisesta terästehtaille. Viimeisin esimerkki tästä on vastaava masuunin ilman esilämmitin, joka toimitettiin asiakkaallemme Ruotsiin vuonna 2019.

West Weldingin masuunin ilman esilämmittimen asennus Oxelösundissa, Ruotsissa vuonna 2019.

Asennettuna esilämmitin tulee olemaan kunnioitettava näky – se nousee 40 metrin korkeuteen ja sen halkaisija on yhdeksän metriä. Vertailun vuoksi aiempi esilämmitintoimituksemme (kuvassa yllä) on 34 metriä korkea ja halkaisijaltaan seitsemän metriä. Esilämmitin tullaan toimittamaan Slovakiassa sijaitsevalle terästehtaalle keväällä 2021.