Skip to main content

West Welding lanseeraa uuden etävirtuaalipalvelun

By 28.12.202112 syyskuun, 2023News

Työpajakierrokset ja tarkastukset muuttuivat juuri helpommiksi, sillä West Welding lanseerasi asiakkailleen uuden etävirtuaalipalvelun.

Korona-ajan matkustusrajoitukset rajoittivat erityisesti kansainvälisiä vierailuja työpajoihin. Päätimme ratkaista ongelman investoimalla uuteen kannettavaan kamerajärjestelmään tuotantoyksikössämme.

Turvakypärään kiinnitettävän HD-videokameraratkaisun avulla vierailut ja tarkastukset voidaan nyt suorittaa etänä. Tämä mahdollistaa asiakkaiden osallistumisen esimerkiksi painelaitetarkastuksiin tai tuotantoon tutustumisen mistä tahansa maailman kolkasta. Pitkät etäisyydet eivät enää ole ongelma. Etäpalvelu on erinomainen vaihtoehto myös pitkällä aikavälillä, koska se poistaa matkakustannukset, säästää aikaa ja on ympäristöystävällistä.

Kamera käyttää HD-tason videoyhteyttä ja järjestelmä voidaan integroida esimerkiksi Microsoft Teams:iin. Järjestelmän mikrofoni ja kaiuttimet mahdollistavat yhteydenpidon.

Järjestelmän tekniset ominaisuudet ovat myös erinomaiset ja luovat mahdollisimman aidon kokemuksen. Kameran ensimmäisen persoonan näkymä mahdollistaa kaiken näkemisen omakohtaisesti reaaliajassa, mutta puhelut voidaan myös tallentaa ja näyttää myöhemmin. HD-videopuhelut on mahdollista tehdä esimerkiksi Microsoft Teamsin tai Zoomin kautta. Sisäänrakennetut mikrofonit taustamelun vaimennuksella sekä tehokas kaiutin mahdollistavat sujuvan kaksisuuntaisen kommunikaation. Lisätietoja teknisistä ominaisuuksista löytyy alta.

Tekniset yksityiskohdat:

  • Android 10.0 -käyttöjärjestelmä
  • 16 megapikselin kamera kuvanvakautuksella
  • Video jopa 1080p-resoluutiolla
  • Nopea 5 GHz:n Wi-Fi-yhteys
  • 4 digitaalista mikrofonia aktiivisella taustamelun vaimennuksella
  • Sisäänrakennettu 91 dB:n kaiutin
  • Toimii esimerkiksi Microsoft Teamsin, Zoomin ja Webexin kautta