Työpaikat

Täytä avoin työhakemus ja hae työpaikkaa

Lue lisääYritys
Yritys

Avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut työstä vaativien paine- ja prosessilaiteiden parissa? Olemme kansainvälinen projektiliiketoimintaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua. West Weldingillä olet osa tiiviistä työyhteisöä, jossa työsi tulos on näkyvä ja panoksesi merkityksellinen.

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavien ilmiöiden parissa. Projektimme ja tuotteemme tähtäävät usein esimerkiksi yritysten energiatehokkuuden lisäämiseen tai päästöjen hallintaan. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saat vahvan kokonaiskuvan teollisuus- ja energia-alan yrityksistä Suomessa ja kansainvälisesti. Tule mukaan tiiviiseen työyhteisöömme, jossa asiat hoituvat mutkattomasti!

Avoimet työpaikat

  • Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Olemme kuitenkin aina kiinnostuneet uusista innostuneista ja osaavista tekijöistä, joten voit jättää avoimen hakemuksen alta!
Avoin työhakemus
Kerro lisää sinua kiinnostavista työtehtävistä. Kerro, etsitkö harjoittelua, oppisopimuspaikkaa, vakituista- vai keikkatyötä. Voit liittää mukaan CV:n tai hakemuskirjeen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Sallitut tiedostomuodot: .doc,.docx,.pdf,.xls,.xlsx,.odt Max. koko 2 MB