Työpaikat

Täytä avoin työhakemus ja hae työpaikkaa

Lue lisääYritys
Yritys

West Welding työnantajana

Oletko kiinnostunut työstä vaativien paine- ja prosessilaiteiden parissa? Olemme kansainvälinen projektiliiketoimintaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua. West Weldingillä olet osa tiiviistä työyhteisöä, jossa työsi tulos on näkyvä ja panoksesi merkityksellinen.

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavien ilmiöiden parissa. Projektimme ja tuotteemme tähtäävät usein esimerkiksi yritysten energiatehokkuuden lisäämiseen tai päästöjen hallintaan. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saat vahvan kokonaiskuvan teollisuus- ja energia-alan yrityksistä Suomessa ja kansainvälisesti. Tule mukaan tiiviiseen työyhteisöömme, jossa asiat hoituvat mutkattomasti!

Avoimet työpaikat

MIG/MAG-hitsaaja

MIG/MAG-hitsaaja (kokoaikainen, vakituinen)

 

Etsimme kasvavaan joukkoomme neljää MIG/MAG-hitsaajaa ja tuotannon työntekijää teollisten paine- ja prosessilaitteiden hitsaukseen ja kokoonpanoon. Odotamme hakijoilta hyvää asennetta, vuorotyövalmiutta ja kykyä työskennellä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Työ tehdään kuitenkin pääsääntöisesti päivävuorossa.

Hitsausmenetelmänä on pääsääntöisesti MIG/MAG hitsaus. Muiden hitsausmenetelmien, kuten TIG-hitsauksen osaaminen on iso etu. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia. Myös oppisopimuskoulutus on mahdollinen.

Tarjoamme työntekijöillemme rennon ja mutkattoman työympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen sekä Edenred liikunta- ja kulttuuriedun.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostilla osoitteeseen: helmi.simonen@westwelding.fi

tai ota suoraan yhteys tuotantopäällikkö Matti Tuomistoon: puh. +358 50 441 8108 (arkisin klo 8-16)

Avoin hakemus

Avoin työhakemus
Kerro lisää sinua kiinnostavista työtehtävistä. Kerro, etsitkö harjoittelua, oppisopimuspaikkaa, vakituista- vai keikkatyötä. Voit liittää mukaan CV:n tai hakemuskirjeen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Sallitut tiedostomuodot: .doc,.docx,.pdf,.xls,.xlsx,.odt Max. koko 2 MB